logo improvia

Wij hebben de mannen van Ascendors leren kennen in een periode waarin we ons snel ontwikkelden van 50 naar meer dan 150 man. Met hun kritische en inspirerende opstelling hebben ze ImProvia geholpen bij het scherp stellen van ons sterk op groei gerichte business model. Met hen spreek ik zeer regelmatig de uitdagingen en dilemma’s door die passen bij ons ambitieuze bedrijf. Nuttig en leuk om te merken dat het mij helpt de zaken helder te stellen zodat het mij meer inzicht geeft. En mij hiermee laten inzien dat het zetten van stappen noodzakelijk is om verder te komen. Reflectie vanuit plan en inhoud zorgen voor de juiste mindset om vervolgstappen te zetten. Bedankt!

http://www.improvia.nl

 

JACKLING LOGO GROOT RGB

Ascendors heb ik leren kennen als pragmatische adviseurs die in staat zijn om naast mij als ondernemer te gaan staan en resultaatgericht acties in te zetten. Hun vaardigheid om theorie en praktijk goed samen te laten komen is zeer waardevol voor onze onderneming. Bovendien weten ze me regelmatig te verrassen door anders naar uitdagingen te kijken. JACkLING is succesvol op weg naar verdere groei en professionalisering en dat zal op deze wijze zeker worden doorgezet.

http://www.jackling.nl

 

Theater adP logoTheater aan de Parade bevond zich op een bijzonder moment van zijn bestaan: discussies over mogelijke nieuwbouw in de toekomst gingen hand-in-hand met korte-termijn uitdagingen binnen de bedrijfsvoering. Het team van Hans de Waard hielp ons in deze turbulente fase bij het maken van soms moeilijke, maar o zo belangrijke strategische keuzes. Ik heb hen daarbij leren kennen als eerlijk, geïnteresseerd, analytisch en pragmatisch. Een uiterst plezierige coach in zo'n proces, ook resultaatgericht en confronterend waar nodig. De aanpak was bijzonder effectief en dat hebben wij erg gewaardeerd!

https://www.theateraandeparade.nl/ 

 

Logo Fashiopower 15 procent

Ik heb de heren van Ascendors indertijd leren kennen als trainer en groeibegeleider tijdens programma Groeiversneller.
We hebben samen behoorlijk wat gesprekken gevoerd over onze product-markt combinatie; strategisch denken en tactisch uitvoeren, noodzakelijke veranderingen in de organisatie, motivatie van mensen en alle andere gerelateerde zaken.
Zij zijn een uitstekend klankbord die out-of-the-box meedenkt en helpt oplossingen te zoeken. Het was behoorlijk intensief en soms ook heel confronterend, maar heeft tot resultaat geleid. Zoiets heb je als ondernemer soms nodig, ook al loop je net als ik een behoorlijk aantal jaren mee.

http://www.fashionpower.nl/

 

huygmetaal logo cmyk

Enkele jaren geleden heb ik Ascendors leren kennen als gepassioneerde begeleiders van directies en bedrijven met een groeiambitie. Wij hebben hen vervolgens gevraagd om ons te helpen om onze groeiambities "scherp" te houden. We zijn samen een verandertraject gestart met als doel de onderlinge samenwerking tussen de verschillende afdelingen te optimaliseren en verdere groei mogelijk te maken.

Dit heeft er concreet toe geleid dat wij ons management nu verder versterken zodat we de komende jaren opnieuw een flinke stap vooruit kunnen zetten. 

http://www.huygmetaal.nl/