Coen WagnerIk leef om onze klanten en hun bedrijven naar het volgende niveau te helpen! En daarmee Ascendors uit te bouwen tot hét bureau waar ondernemers naartoe gaan wanneer ze verder willen! Een klant kan mij geen groter plezier doen dan me te zeggen dat hem ‘dit’ zonder Ascendors nooit was gelukt.

Als adviseur ben ik breed georiënteerd en betrokken en geloof ik sterk in de kracht van pragmatische oplossingen die goed passen bij middelgrote ondernemingen. Daarbij verbind ik graag de bedrijfskundige met de menskant.

Na mijn VWO studeerde ik bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als specialisaties koos ik marketing en organisatiekunde, daar had ik meer mee dan met nóg meer financiële vakken. De eerste 15 jaar van mijn carrière werkte ik in de marketingonderzoek- en -adviesbranche. In mijn achtereenvolgens functies van internationaal projectmanager, key-accountmanager, business unit leader en MT-lid was ik er steeds op gebrand om dingen structureel te verbeteren en nieuwe business initiatieven te ontwikkelen. Die 3 woorden, “structureel”, “verbeteren” en “vernieuwen” zijn als ik er zo naar kijk wel de rode draad in mijn leven.

Met mijn eigen praktijkervaringen en mijn studie als basis wilde ik vervolgens ook ándere bedrijven helpen: het adviseurschap lonkte! In 2007 stapte ik daarom over naar PricewaterhouseCoopers Advisory om de nieuwe adviesgroep voor zelfstandige ondernemingen mee op te bouwen. Als adviseur begeleidde ik vanuit PwC tientallen ondernemers en ondernemingen bij het ontwerpen en realiseren van hun doorgroei. Bovendien was ik ontwerper en vervolgens programmaleider van het door EZ geïnitieerde Programma Groeiversneller met als motto "van 2 naar 20 miljoen!"

In 2013 verruilde ik PwC voor een eigen adviesbureau: Ascendors! Hiermee werd mijn droom werkelijkheid om als ondernemer met ambitieuze DGA’s van middelgrote bedrijven te werken, met een volledig op deze doelgroep afgestemde set diensten en positionering.

Werk is belangrijk maar zeker niet het enige in mijn leven. Ik ben getrouwd met Miranda, heb een dochter met de mooie Italiaanse naam Giulia en een zoon met de puur Hollandse naam Thom en woon in Amersfoort. Mijn vrije tijd besteed ik verder aan mijn vele interesses, zoals het doen van onderzoek op de slagvelden van de eerste wereldoorlog en het onderhouden en berijden van mijn militaire oldtimers.

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home