Coen Wagner

Coen WagnerIk leef om onze klanten en hun bedrijven naar het volgende niveau te helpen! En daarmee Ascendors uit te bouwen tot hét bureau waar ondernemers naartoe gaan wanneer ze verder willen! Een klant kan mij geen groter plezier doen dan me te zeggen dat hem ‘dit’ zonder Ascendors nooit was gelukt.

Bart van Slobbe

Bart van SlobbeIk zet mijn conceptuele en analytische geest in om ondernemers en managers verder te helpen met advies en ondersteuning op strategisch operationeel niveau. Met mijn ambitie om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen en een boel humor zet ik graag samen de volgende stap richting de toekomst!

Maarten Verdonck

Maarten VerdonckHet werk van individuen, teams en ondernemingen zinvoller, effectiever, efficiënter en prettiger maken. Daar zet ik mij voor in! Ik haal er inspiratie uit om op opdrachten samen te werken met andere professionals die de lat óók hoog leggen.

Hans de Waard

Hans de WaardIk word gedreven door ontwikkeling, verbetering en vernieuwing. Daarbij ben ik het meest in mijn element wanneer ik als regisseur of adviseur organisaties daadwerkelijk in beweging krijg. Kenmerkend daarbij zijn mijn integrale benadering en een altijd positieve, verbindende instelling. Ambities worden pas realiteit als de betrokkenen persoonlijk overtuigd zijn en gemotiveerd zijn om tot verandering te komen.

Steven Snepvangers

Steven SnepvangersIn de afgelopen 25 jaar heb ik me vooral bezig gehouden met het ontwikkelen van de beste methoden om de menselijke factor in organisaties te beïnvloeden. Organisaties bestaan namelijk niet, vind ik. Het voelt misschien alsof je bedrijf op zichzelf staat en een eigen leven leidt, maar feitelijk zijn het altijd de mensen die het bedrijf vormen en dus ook de beweging of stilstand van het bedrijf bepalen.

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home