Bart van SlobbeIk zet mijn conceptuele en analytische geest in om ondernemers en managers verder te helpen met advies en ondersteuning op strategisch operationeel niveau. Met mijn ambitie om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen en een boel humor zet ik graag samen de volgende stap richting de toekomst!

Na de afronding van mijn Atheneum heb ik in 3 jaar mijn HBO bachelor Commerciële Economie aan Avans Hogeschool afgerond. Vervolgens heb ik mijn mastertitel in Strategic Management met een specialisatie in Consultancy behaald aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens mijn studententijd heb mijn blik op de wereld verruimd door een half jaar te wonen en studeren in Blumenau, Brazilië.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersnest en werkte al vroeg mee aan het bouwen van mijn vaders onderneming, MvM. Op mijn 16e werd ik zelf part-time ondernemer toen ik de in- en verkoop van kerstbomen overnam van mijn vader. Het zien van businesskansen en het leren omgaan met bedrijfsgroei is wat ik in mijn jeugd heb geleerd.

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij ingenieursbureau ImProvia Group als verantwoordelijke voor marketing, strategie en verbetermanagement. Hier ondersteunde en adviseerde ik de algemeen directeur en het managementteam over de strategische beleidsbepaling voor de gehele organisatie en managede ik de interne verbeterprojecten die hieruit voortvloeiden. Ook was ik verantwoordelijk voor Marketing en alle daarbij behorende activiteiten, van marketingstrategie tot online marketingcommunicatie.

Sinds oktober 2020 ben ik aangesloten bij Ascendors als consultant en marketingspecialist. Ascendors biedt mij de kans om mijn ambitie om ondernemers en managers te helpen met het zetten van stappen richting te toekomst in de praktijk te brengen. Een mooie stap, waarbij ik mezelf verder kan ontwikkelen in het adviesvak én Ascendors en haar opdrachtgevers van jonge – frisse – ideeën te voorzien.

Ik ben geboren en getogen op het West-Brabantse platteland en houd –dus- van bourgondische gezelligheid, koken en culinaire ontdekkingen. Graag trek ik er met vrienden op uit om over de wereld te reizen en zoveel mogelijk nieuwe indrukken op te doen.

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home