ascendors direct auto kopen plan

ascendors direct auto kopen planSamen met Guus Teuwen bouwen aan de toekomst van Direct Auto Kopen!

cyphers ascendors next level plan

cyphers ascendors next level planOntwikkeling van Next Level Plan - Cyphers 2026 en ondersteuning bij de realisatie ervan.

foto ascendors sintecs next level plan

foto ascendors sintecs next level planSamen met DGA Hans Klos en de directieleden Robert Haven en Tom Berends aan de slag met Next Level Plan Sintecs 2026!

pageking ascendors next level plan

pageking ascendors next level planSamen met oprichters van Pageking Lars en Daan gaan we aan de slag met het bouwen van een Next Level Plan Pageking-2025.

Dennis Beijaard

Dennis BeijaardDAPP heeft een behoorlijke ontwikkeling kunnen maken met ons strategisch Next Level Plan in handen en heeft zich ontwikkeld van tussenpersoon naar volwaardige projectpartner in de Foodsector!

ImProvia – Peter van de Goorberg

Wij hebben de mannen van Ascendors ingeschakeld in een periode waarin we ons als ingenieursbureau snel ontwikkelden van 50 naar meer dan 150 man.

Comaxx – Jan-Hein Boll

Voor de ontwikkeling van mijn vorige onderneming heb ik intensief met Ascendors samengewerkt. Ik heb Coen leren kennen als iemand die vanuit een moderne stijl naar prikkelende vraagstukken kijkt!

JACkLING - Jacco Vingerling - directeur

De adviseurs van Ascendors zijn pragmatisch en uitstekend in staat om naast mij als ondernemer te gaan staan en resultaatgericht acties in te zetten.

Huygmetaal - Kees van Doorn

Enkele jaren geleden heb ik Ascendors leren kennen als gepassioneerde begeleiders van directies en bedrijven met een groeiambitie.

FashionPower - Reg Nelemans

Ik heb de heren van Ascendors ingezet als trainer en groeibegeleider. Soms confronterend, maar altijd met resultaat.

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home