foto ascendors sintecs next level planSamen met DGA Hans Klos en de directieleden Robert Haven en Tom Berends aan de slag met Next Level Plan Sintecs 2026!

Sintecs is een High Tech elektronica ontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen van complexe elektronica. In een competitieve en technisch snel ontwikkelende branche is het zéér belangrijk het eigen onderscheidende vermogen vast te houden en daarbij de organisatie gestructureerd te ontwikkelen en te laten groeien. Als scale-up is dat een pittige uitdaging waarbij Ascendors ons met de ontwikkeling van een lange termijn strategie uitstekend heeft geholpen.

Coen en Bart weten aan de hand van de Next Level Plan aanpak, gecombineerd met hun beoordelingsvermogen en scherpzinnige vragen, dit ontwikkelproces uitstekend in goede banen te leiden. Samen met ons management team zijn we zo in staat geweest om stap voor stap te bouwen aan ons strategisch plan.

Na het voltooien van het strategisch plan houdt de samenwerking niet op en helpen Coen en Bart ons met de uitwerking van het marketing en sales plan. De output van de samenwerking blijft niet beperkt tot een fraai boekwerkje voor in de kast, maar geeft een duidelijk houvast waarmee we aan de hand van de vastgestelde mijlpalen concreet aan de slag kunnen (en zijn!).

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home