cyphers ascendors next level planOntwikkeling van Next Level Plan - Cyphers 2026 en ondersteuning bij de realisatie ervan.

Vruchtbare samenwerking! Samen met oprichter Matthijs van Gijssel stelden we een Next Level Plan-“Cyphers 2022-2026” op. Nu ondersteunen we hem bij de daadwerkelijke realisatie ervan.

Matthijs: “Cyphers is gespecialiseerd in advies en implementatie van BI & Control binnen het zorgdomein, een werkgebied waar de ontwikkelingen razendsnel gaan en de vraag groot is. Ik had voor mezelf al wel vrij helder waar ik met het bedrijf naartoe wilde, dus wat we voor wie wilden doen en met welke organisatie, maar had de rust niet om het ook gestructureerd uit te werken en op papier te zetten. Bovendien had ik behoefte aan een serieuze toets van mijn ideeën. De Next Level Plan aanpak en begeleiding van Ascendors hebben hier heel goed bij gewerkt. 

De werkwijze om te starten vanuit je drijfveren als ondernemer én de kerntrends in de externe omgeving werkt erg goed en heeft mij een bevestiging gegeven van de koers waarmee ik Cyphers verder wil laten groeien. Ook zijn de inzichten vanuit een ander perspectief en nieuwe inhoudelijke ideeën die Coen en Bart gegeven hebben écht van meerwaarde geweest voor het plan.

Na het voltooien van het strategisch plan is de samenwerking niet gestopt en helpt Ascendors mij met de realisatie van het plan en het managen van de groei. Hierin werkt het prettig dat we een vaste structuur aanhouden, allerhande groei gerelateerde onderwerpen kunnen bespreken en ze mij uitdagen en stimuleren om áán mijn bedrijf te (blijven) werken. “Ze zijn een stok achter de deur, die kan ik in alle dagelijkse hectiek goed gebruiken!”

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home