ascendors direct auto kopen planSamen met Guus Teuwen bouwen aan de toekomst van Direct Auto Kopen!

Guus is oprichter, eigenaar en drijvende kracht achter Direct Auto Kopen, een Bredaas autobedrijf waar consumenten en bedrijven passende jong gebruikte auto’s uit het A-, B- en C- segment kunnen aanschaffen. 

Inmiddels een aantal jaar onderweg en snel groeiend, wil Guus naar het volgende niveau met zijn onderneming en zichzelf daarbij meer vrijspelen zodat hij meer aan ondernemen toekomt. Maar welke koers kan hij dan het beste varen? 

De autobranche is immers behoorlijk aan het veranderen. Als gevolg van milieuontwikkelingen, wisselende wetgeving, alternatieve brandstoffen, overnames door grote importeurs en dealerorganisaties en alternatieve mobiliteitsoplossingen zoals deelauto’s en -scooters. Veel onzekerheid dus voor zowel de branche als de klanten.

Om de volgende stap bewust te gaan maken en zo goed mogelijk met alle dynamiek om te gaan, heeft Guus de begeleiding van Ascendors ingeschakeld. Met groei-expertise, een kritische externe blik en de bewezen Next Level Planaanpak die focus en rust geeft. 

Guus over het traject: “de samenwerking met Bart van Slobbe van Ascendors was goed, hij heeft me een stok achter de deur geboden om aan mijn bedrijf te gaan en blijven werken. De keuze voor de klantsegmenten en bijpassende waardeproposities zijn bijvoorbeeld erg belangrijke inzichten die ik heb opgedaan. Er ligt nu een mooi plan dat me gaat helpen bij het bouwen van het Direct Auto Kopen van de toekomst!”

Het was een leuk en uitdagende traject om samen met Guus tot een Next Level Plan 2026 te komen. En nu, gas erop!

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home