Maarten VerdonckHet werk van individuen, teams en ondernemingen zinvoller, effectiever, efficiënter en prettiger maken. Daar zet ik mij voor in! Ik haal er inspiratie uit om op opdrachten samen te werken met andere professionals die de lat óók hoog leggen.

Na het voltooien van mijn opleiding aan de Pedagogische Academie ben ik deeltijd les gaan geven en gebruikte ik de rest van mijn tijd om geschiedenis te studeren aan RU Leiden. Na het afronden van die studie ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven.

Inmiddels ruim 25 jaar geleden startte ik als zelfstandig trainer/consultant met het geven van trainingen en het adviseren van bedrijven. Ik breidde mijn aanbod in de loop van de jaren uit van losse vaardigheidstrainingen naar complete trainingstrajecten en persoonlijke coaching. Daarbij focuste ik me steeds meer op het implementeren van veranderingstrajecten. Geleidelijk aan breidde het aantal opdrachtgevers, van groot (30.000 medewerkers) tot klein (5 medewerkers), zich uit.

Opdrachtgevers en deelnemers aan mijn trainingen vertellen me dat mijn werkwijze resultaat- en toepassingsgericht is, concreet en hand-on dus. Dat is ook precies waar ik mijn best voor doe: naast het overbrengen van kennis, inzicht en vaardigheden besteed ik altijd aandacht aan de houding en de wil om het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen of uit te voeren. ‘En wat ga je er vanaf morgen mee doen?’ is een uitspraak die staat voor mijn manier van werken. Mijn lange track record stelt me in staat relevante voorbeelden en praktische tips te geven en daarnaast façades af te breken en ineffectieve weerstand te verminderen.

Ik ben getrouwd, heb 2 zoons en werk en woon in Almere. Klussen is één van mijn hobby’s

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home