Hans de WaardIk word gedreven door ontwikkeling, verbetering en vernieuwing. Daarbij ben ik het meest in mijn element wanneer ik als regisseur of adviseur organisaties daadwerkelijk in beweging krijg. Kenmerkend daarbij zijn mijn integrale benadering en een altijd positieve, verbindende instelling. Ambities worden pas realiteit als de betrokkenen persoonlijk overtuigd zijn en gemotiveerd zijn om tot verandering te komen.

In mijn werkzame leven heb ik zelf de ontwikkeling doorgemaakt van de klantzijde van organisaties naar de sturing en strategie van de totale organisatie. Mijn studie economische psychologie aan de universiteit van Tilburg paste uitstekend bij mijn wens om (bedrijfs)economische thema’s te combineren met een dieper inzicht in menselijk gedrag. Gestart als projectleider bij marktonderzoekbureaus adviseerde ik over het commerciële beleid van een groot aantal Nederlandse en internationale bedrijven.

Daar voegde ik via Philips Design brede ervaringen toe op het gebied van strategische marktontwikkeling en innovatieprojecten. Na aansluitend actief te zijn geweest in de commerciële personeelsbemiddeling, startte ik in 2000 het bureau 'Wij en de Markt'. Op het grensvlak van marketing en interne organisatie vervulde ik acht jaar lang interim-managementprojecten in de rol van people-, project- en accountmanager.

Mijn overstap naar PwC Advisory kwam voort uit mijn wens om me verder te verdiepen in bedrijven en organisaties met een sterke ontwikkelbehoefte, in het bijzonder snelle groeiers. Met de oprichting van Ascendors in 2013 viel mijn brede ervaring perfect op zijn plaats bij de persoonlijke en bedrijfsontwikkeling van ondernemers, management en personeel. Sinds 2019 combineer ik het adviseurschap met interim (project)management op dit terrein.

De kinderen zijn inmiddels studerend, wat Willemiek en mij de kans heeft gegeven om te verhuizen naar een nieuwe woonomgeving met veel buitenruimte in Zeeland. Ik besteed mijn vrije tijd dan ook actief buiten, zoals met lange wandelingen en activiteiten in de natuur. Daarnaast zijn wij graag sportief onderweg in de cabrio, in aansluiting op mijn al levenslange autohobby.

Benieuwd of en hoe we de door jou gewenste resultaten kunnen helpen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op voor een goed kennismakings­gesprek!

 
footer homefooter home